Lõunasöögi retseptid

Täistera-quesadilla kalkuniga 

Angelica Udeküll, 5. aprill 2010, 10:23
Täistera-quesadilla kalkunigaFoto: Daisy Lappard
Quesadilla on Mehhiko-pärane soe suupiste, mis valmistatakse tortiljast, kuid erinevalt levinud vrapist volditakse tortilja kokku ja soojendatakse pannil.

Kogus: kahele

Koostisosad
2 tk Täistera-tortilla
60 g toorsuitsukalkun
100 g viilutatud juust
1 tk tomat
lehtpetersell (hakitud)

Valmistamine
1.  Viiluta tomat ja juust, haki petersell.2.  Laota tortiljale esmalt juustu- ja siis singiviilud, seejärel tomativiilud ning juust. Puista üle peterselliga.3.  Murra tortilja kokku ja prae pannil mõlemalt poolt, kuni juust hakkab seest sulama.# Vürtsikust võid lisada quesadilla’le näiteks terava salsakastmega

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee