Ahjukala ja ürtidega ahjukartulid
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 kg Lõhefilee
5 sl Majonees
Sool
kuivatatud lillat basiilikut
kuivatatud piparmünti või melissi
kuivatatud iisopit
kuivatatud apteegitilli
AHJUKARTULID
1 kg Kartul
või, sool
kuivatatud lillat basiilikut
kuivatatud punet
kuivatatud iisopit
kuivatatud aed-liivateed
Valmistamine
Ahjukala:Aseta ürdid uhmrisse, purusta ja raputa läbi sõela, rootsud jäävad sõelale ja taldrikule jääb puhas ürdipuru. Lõika lõhe parajateks portsudeks, aseta fooliumile, määri majoneesiga, puista üle ürdiseguga ja maitsesta vähese soolaga. Voldi foolium kinni ja küpseta 200 C juures ca 30 min.Ahjukartulid:Aseta ürdid uhmrisse, purusta ja raputa läbi sõela, rootsud jäävad sõelale ja taldrikule jääb puhas ürdipuru. Tee kartulitele terava noaga rist sisse ja aseta fooliumile. Puista üle ürdipuruga ja lisa tükike võid. Voldi foolium kokku ja küpseta 200 C juures umbes 20-30 min."Meie Annid" retsepte avaldatakse ajakirjas Oma Maitse
Kommentaarid (0)