Hakklihasuupiste leivakorvikestesFoto: Jaan Heinmaa
Taimetoidu retseptid
15. oktoober 2008, 11:55

Hakklihasuupiste leivakorvikestes

Tavapärase salati asemel võib leivaümbrised täita ka soolase seguga ning seejärel ahjus valmis küpsetada. Kui valite mõne vedelama täidise, peaksite korvikeste siseküljed läbiligunemise vältimiseks pehme margariiniga sisse määrima.

Kogus: kaheteistkümnele

Koostisosad
12 viilu Röstsai - või leib
võileivamargariin
TÄIDIS
300 g Hakkliha
1 tk Sibul
1 tk väike kollane paprika
2 dl Maitsestamata jogurt
2 sl Worcestershire'i kaste või tšilliketsup vms.
100 g Riivjuust
sool, pipar

Valmistamine
Rulli koorikuta saiaviilud tainarulliga veidi õhemaks ja eemalda nurgad. Määri ühele küljele õhukeselt margariini. Suru viilud muffinipanni pesadesse nii, et margariiniga kaetud pooled jäävad vastu panni. Lõika sibul ja paprika hästi peeneks, sega mikseri tainakonksude abil koos ülejäänud ainetega ühtlaseks mahlaseks seguks. Jaga see leivaümbristesse ning küpseta 175° juures umbes 40 minutit ehk kuni liha on täiesti küps.