Kiire kanasupp mangogaFoto: Rene Riisalu
Linnuliha retseptid
14. oktoober 2008, 12:16

Kiire kanasupp mangoga

Supi teeb eriliseks mango ja mandlite kasutamine, mis traditsioonilises eesti köögis tundub võõras.

Kogus: neljale

Koostisosad
3 tk Kanafilee
1 tk Väiksem porrulauk
4 vart Seller
100 g Mandlid
2 tk kanapuljongikuubik
1 l Vesi
2 sl Sojakaste
3 sl Sidrunimahl
3 sl Maisitärklis
3 sl Värske hakitud koriander
sool, pipar
300 g Mango
KAUNISTAMISEKS
4 sl Mandlilaastud

Valmistamine
Lõika kanafileed kuubikuteks. Puhasta aedviljad. Lõika porru rõngasteks ja sellerivarred õhukesteks viiludeks. Kuumuta potis õli ja prae selles mõni minut kanakuubikuid. Lisa porru, seller ja mandlid. Lase pannitäiel mõni minut küpseda. Kuumuta vesi potis keemiseni ja murenda sellesse puljongikuubikud. Vala kokku sidrunimahl ja sojakaste ning sega hulka maisitärklis. Nirista segu suppi pidevalt segades potti. Kalla potti ka pannil olev segu. Lõika mango kuubikuteks. Lisa supile maitseained ja mangokuubikud.Serveerimisel kaunista mandlilaastudega.