Ahjupannkook hakkliha ja köögiviljadega
Kogus: ühele
Koostisosad
TAINAS
3 dl Piim
2 tk Muna
3.5 dl Jahu
1.5 dl Tomatimahl
1 dl Mineraalvesi
HAKKLIHASEGU
200 g Hakkliha
1 sl Õli
1.5 tl Ürdisool
0.5 tl küüslaugupulber
Cayenne'i pipar (näpuotsaga)
1 tk Paprika
1 tk Porrulauk (hele osa)
Valmistamine
Valmista piimast, munadest ja jahust tainas ning lase 30 minutit seista. Kuumuta lahtinäpitud hakkliha õlis kuni punase värvuse kadumiseni ja tõsta pannilt ära. Sega juurde pisikesteks tükkideks lõigatud paprika ja porru. Lisa segu tainasse. Sega juurde ka tomatimahl ja mineraalvesi.Kalla tainas küpsetuspaberiga üleni vooderdatud ahjuplaadile ja küpseta 200° juures umbes 30 minutit.
Kommentaarid (0)