Kiudainerikkad toidud

Karulaugurullid toorjuustutäidisega 

Vesta Reest, 4. mai 2009, 08:06
KarulaugurullidFoto: Kristjan Lepp
Karulauk on küll looduskaitse all, aga oma tarbeks tohib seda siiski korjata.

Koostisosad
maitsestamata toorjuust
Värsked ürdid (petersell, murulauk, veidi tüümiani)
sool, must pipar
Karulauk

Valmistamine
Sega suures kausis maitsestamata toorjuust ja ürdid (petersell, murulauk, natuke värsket tüümiani). Võid täidist vastavalt oma maitsele varieerida. Maitsesta vähese soola ja musta pipraga. Pese ja kuivata karulaugulehed ning aseta tööpinnale. Pane iga lehe keskele väheke toorjuustusegu, keera leht rulliks ja sule kas murulaugu- või tüümianivarrega. Sinu kokakunst saab kiidetud!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee