Mehhiko köök

Lihtne pilaff kanaga 

Angelica Udeküll, 9. märts 2012, 06:36
Mehhiko pilaff Daisy Lappard
Tõhus kana-riisiroog, mida on lihtne valmistada

Kogus: kahele

Koostisosad
1 sl Õli
0.5 klaasi Pruun riis
0.5 klaasi Sibul (hakitud)
0.5 tk Punane paprika
3 küünt Küüslauk
1 klaas Kanapuljong
0.5 klaasi Mustad konservoad
2 tl Vahemere ürdisegu
1 tk (ca250g) kanakints

Valmistamine
Maitsesta kanakints soola-pipraga, aseta kana küpsetuskotti ja u 185-kraadisesse ahju küpsema.Haki sibul, küüslauk ja paprika. Kuumuta paksupõhjalises potis õli ja prae sibul ning küüslauk selles kuldseks. Seejärel lisa paprikakuubikud ja riis. Kuumuta 2–3 minutit. Nõruta konservoad ja sega koos maitseainete ning puljongiga riisi hulka.Tõsta segu kuumakindlasse küpsetusvormi ja küpseta 40 minutit keskmisel kuumusel.Serveerimiseks lõika ahjukanast pikad ribad ja aseta riisivormi peale. SOOVITUS:* Paku juurde vürtsikat salsat.NIPP:* Et riisivorm ahjus ära ei kuivaks, aseta vormi peale tihedalt foolium.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee