Roheline püreesupp vorstikrutoonidegaFoto: Jaan Heinmaa
Õhtusöögi retseptid
14. oktoober 2009, 20:55

Roheline püreesupp vorstikrutoonidega

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g pehmet rõngasvorsti või sardelle
8 dl vesi
2 tk kanaleemekuubikud
1 tk Porrulauk
1 tk Spargelkapsas ehk brokoli
4 tk Kartul (soov. jahusem sort)
200 g sulatatud või toorjuust
sool, must pipar

Valmistamine
Lõika vorst väikesteks kuubikuteks, pruunista pannil väheses õlis ja jäta ootama. Keeda tükeldatud köögivili kanaleemes pehmeks ja töötle püreeks. Lisa vähehaaval juust ja kuumuta segades, kuni juust on sulanud. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta vorstitükid vahukulbiga supi hulka ja aja supp uuesti kuumaks.