Kiudainerikkad toidud

Pirnid jõhvikasiirupis 

Angelica Udeküll, 9. oktoober 2009, 13:00
Pirnid jõhvikasiirupisFoto: Daisy Lappard
Eelista tugevama tekstuuriga pirne, need ei kee siirupis liiga pehmeks, vaid jäävad parajalt krõmpsuks. Seetõttu sobivad hästi kodumaised pirnid, mis sageli kõvemad.

Kogus: kahele

Koostisosad
2 dl vesi
2 dl siider
2 sl suhkur
2 dl Jõhvikad
1 tk Kaneelikoor
1 tk Vanillikaun
3 tk Pirn

Valmistamine
1.  Aja potis vesi, siider ja suhkur keema.
2.  Lisa jõhvikad, kaneelikoor ja vanillikaun ning keeda umbes 10 minutit.
3.  Eralda potist kaneelikoor ja vanillikaun ning ülejäänud segu suru läbi sõela.
4.  Koori pirnid, poolita ja puhasta seemnetest.
5.  Aseta pirnid jõhvikasiirupisse kümneks minutiks keema.
Eelista kasutada naturaalset siidrit, kas siis õuna- või pirnisiidrit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee