Kalatoitude retseptid

Hapukoorekattega ahjuräimed 

Toidutare, 15. oktoober 2009, 07:05
Hapukoorekattega ahjuräimedFoto: Rene Riisalu
Hapukoore ja lõhepasteedi segus haudunud ja krõbeda riivleivaga kaetud räimed viivad keele alla, kui sööd neid soojalt, otse ahjust võetuna.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Räimefilee
2 dl Hapukoor
4 sl lõhepasteet (näit. Abba)
3 sl piim
1 tl sool
0.5 dl hakitud värske murulauk või till
PEALE
2 sl riivleib
Murulauk

Valmistamine
Loputa ja nõruta räimefileed. Keera fileed rulli ja aseta tihedalt üksteise kõrvale ahjuvormi põhjale. Sega hapukoore sisse lõhepasteet, piim, sool ja hakitud ürdid. Tõsta segu lusikaga kaladele, raputa peale riivleiba ja hakitud murulauku.Küpseta räimi 225-kraadises ahjus umbes 20 minutit. Serveeri keedetud kartulite või kartulipudruga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee