Lihatoidu retseptid

Üleküpsetatud hakkšnitslid juustu ja tomatiga 

Harri Ilves, 8. august 2012, 06:46
Üleküpsetatud hakkšnitslid juustu ja tomatigaFoto: Jaan Heinmaa
Juust ja tomat on šnitslile maitsekrooniks.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Veisehakkliha
2 tk Muna
3 küünt Küüslauk (pressituna)
1 tk Hakitud sibul
4 viilu Sai
1 dl Piim
sool, pipar
KOTLETTIDE PEALE
3 tk Tomat (viilutatud)
200 g Mozzarella
Värske tüümian

Valmistamine
Valmista maitsestatud hakklihamass ja vormi sellest kotletid.
Pruunista kotletid kuumal pannil.
Pane igale kotletile mozzarella- ja tomativiil. Raputa peale tüümianilehti.
Küpseta eelsoojendatud 150-kraadises ahjus, kuni juust hakkab sulama.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee