Ahjukarbonaad seente ja sibulaga
Kogus: neljale
Koostisosad
800 g Seakaelakarbonaad
250 g Šampinjonid (pruunid)
3 tk Sibul
0.5 dl Brändi
2 dl Vahukoor
võid ja õli praadimiseks
sool, pipar
Valmistamine
Lõika karbonaad viiludeks. Kuumuta kastruli põhjas õli ja pruunista lihaviilud mõlemalt poolt, tõsta kõrvale. Pane kastrulisse või ning pruunista viilutatud seened ja sibulad. Maitsesta soola-pipraga. Nirista juurde brändi ning hauta aeg-ajalt segades suurel tulel 4–5 minutit. Lisa koor ja kuumuta veel 1–2 minutit. Aseta liha küpsetusvormi ja vala üle sibula-seenekastmega. Kata vorm fooliumiga ning järelküpseta ahjus 175° juures pool tundi või kuni liha on pehme. Serveeri kartulite ja köögiviljaga.
Kommentaarid (0)