Lihatoidu retseptid
8. oktoober 2008, 08:33

Provence'i vorstiroog

LIhtne toekas vormiroog

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g Jämedad sardellid või saunavorstid
3 tk Tomat (tihke viljalihaga)
1 tk Pisike kabatšokk
0.5 tk Baklažaan
1 tk Sibul
3 dl Tomatimahl
3 tk Küüslauk
0.5 tl Must pipar
0.5 tl Sool
0.5 tl Provence'i ürdisegu (rosmariin, tüümian, loorber, basiilik)

Valmistamine
Viiluta kooritud vorst ja kõik köögiviljad. Lao madalasse margariiniga määritud ahjuvormi ning riputa vahele küüslauku, pipart ja ürdisegu. Maitsesta tomatimahl soolaga ja nirista vormi. Kata vorm fooliumiga ja küpseta 200° juures 20 minutit. Eemalda siis foolium ja lase veel 20 minutit küpseda.