Hommikusöögi retseptid

Iisraeli hommikusalat 

Angelica Udeküll, 7. oktoober 2008, 10:47
Iisraeli hommikusalatFoto: Daisy Lappard
Kasuta kastmes kindlasti kvaliteetset extra virgin’i oliiviõli, mis annab nii maitset kui ka suurendab toidu kasulikkust.

Kogus: kahele

Koostisosad
0.5 tk Kurk
1 tk oranž paprika
1 tk punane paprika
1 tk kollane paprika
1 tk roheline paprika
1 sl Aedtill
1 sl Piparmünt
1 küüs Küüslauk
Roheline sibul
0.5 tk Punane tšillikaun
1 tk Sidrunist pressitud mahl
2 sl Oliiviõli

Valmistamine
1. Lõika paprikatest ja kurgist suupärased viilakad.
2. Haki küüslauguküüs ja tšilli peeneks.
3. Haki maitseained peeneks.
4. Sega omavahel kõik köögiviljad.
5. Kastmeks sega köögiviljadesse värsket sidrunimahla ja oliiviõli.