Safraniga kanakoivadFoto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
6. oktoober 2008, 13:20

Safranikollased kanakoivad

Hõrgutav argipäevaroog.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 kg Kanakoivad
2 sl Oliiviõli
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
0.5 tk Tšillikaun
1 noaotsatäis Safrani
200 ml Kookospiim
200 ml Kanapuljong

Valmistamine
Kuumuta paksupõhjalises potis õli ning pruunista kanakoivad. Lisa peenikesteks ribadeks lõigatud sibul, tšilli, küüslauk ja safran. Kuumuta pidevalt segades mõni minut. Lisa kuum kanapuljong, nii et kana oleks poolenisti kaetud, ja jäta tasasel tulel kaane all umbes 30 minutiks hauduma. Lisa 10 minutit enne hautamise lõppu kookospiim. Serveeri keedetud pruuni riisiga.