Safraniga kanakoivadFoto: Jaan Heinmaa
6. oktoober 2008, 13:20
Safranikollased kanakoivad
Hõrgutav argipäevaroog.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
1 kg Kanakoivad
2 sl Oliiviõli
2 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
0.5 tk Tšillikaun
1 noaotsatäis Safrani
200 ml Kookospiim
200 ml Kanapuljong
Valmistamine
Kuumuta paksupõhjalises potis õli ning pruunista kanakoivad. Lisa peenikesteks ribadeks lõigatud sibul, tšilli, küüslauk ja safran. Kuumuta pidevalt segades mõni minut. Lisa kuum kanapuljong, nii et kana oleks poolenisti kaetud, ja jäta tasasel tulel kaane all umbes 30 minutiks hauduma. Lisa 10 minutit enne hautamise lõppu kookospiim. Serveeri keedetud pruuni riisiga.
Kommentaarid (0)