Linnuliha retseptid

Grillitud kana Tai moodi 

Toidutare, 18. märts 2009, 20:12
Grillkana pakutakse Tais pea igal pool.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk umbes 1,5 kg kana (lõigatud 8-10 tükiks)
2 tk Laim (sektoriteks lõigatud)
2 tk Punane tšilli (õhukesteks ribadeks lõigatud)
MARINAAD
2 vart Sidrunhein (hakitud)
2.5 cm Ingverijuur
6 küünt Küüslauk
4 tk Šalottsibul
0.5 kimpu koriandrijuur
1 sl palmisuhkur
1 dl Kookospiim (magustamata)
2 sl Kalakaste
2 sl Sojakaste

Valmistamine
Sega kokku marinaadi koostisosad ja püreesta.Pane kanatükid laia madalasse anumasse ja vala marinaad peale. Lase jahedas vähemalt 4 tundi marineerida.Grilli kana ahjus 200 kraadi juures ca 20-30 minutit, kuni kana on läbi küpsenud ja kuldpruun. Pööra lihatükke aeg-ajalt ja pintselda marinaadiga.Kaunista laimisektorite ja punase tšilli ribadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee