Kalatoitude retseptid

Tortilja ja mitmeviljasaia suupisted 

Toidutare, 18. märts 2009, 08:49
Kokasaade "Parim maitse" 14. märts 2009

Koostisosad
Santa Maria Tex-Mex täisteratortillad
Leiburi Ela täistera mitmeviljasai
Santa Maria Guacamole dipikaste
500 g lõhefilee
till
1 tk Sibul
3 tk Muna
3 küünt Küüslauk
1 sl jahu
murulauku
1 pakk Merevaik
Santa Maria tšilli- ja laimimaitseaine Chili & Lime
Santa Maria Wasabi ja seesami maitseainesegu (Wasabi & sesame)
Santa Maria Forest Blend maitseainesegu
Santa Maria kolme pipra segu (Triple pepper)

Valmistamine
Suupiste 1: Lõika lõhefilee õhukesteks viiludeks ja maitsesta wasabi, seesamiseemnete, tšilli- ja laimimaitseainetega ning lase marineeruda. Nüüd haki sibul väikesteks kuubikuteks ja maitsesta soola, pipra ja Forest Blend maitseainega. Serveerimiseks lõika tortiljast väiksed kolmnurgad ja prae rohkes õlis kuldpruuniks. Täistera mitmeviljasai rösti ahjus või röstris pruuniks ning lõika kolnurgad. Määri peale guacamole-dipikastet, aseta peale lõhefilee, sibul ja kaunistuseks ka tilli.
Suupiste 2: Klopi lahti 3 muna, maitsesta soola pipraga, lisa juurde jahu ja koor. Haki küüslauk, prae kergelt õlis, lisa munad ja küpseta omlett. Aseta valmis omlett ahjus soendatud tortiljale, mille oled määrinud eelnevalt Merevaiguga. Nüüd pane peale hakitud murulauk. Keera rulli ja serveeri kas lõigatuna suupisteteks või wrap´ina.