Kalatoitude retseptid

Tomati-ürdilest 

Pille Enden, 14. märts 2009, 12:00
Tomati-ürdilestFoto: Jaan Heinmaa
Juustukatte ja tomatikastmega mahlane roog sobib keedetud riisi või kartulitega. Lesta asemel võid kasutada ka näiteks ahvena- või muud valge kala fileed.

Kogus: neljale
Valmistusaeg:
Ettevalmistus 20 min + ahjus 20 min

Koostisosad
500 g Lestafilee
Must pipar
1 tk Laim
1 dl värskeid ürte (till, murulauk, basiilik)
4 tk Tomat
1.5 dl Riivjuust
Võid vormi määrimiseks

Valmistamine
Maitsesta kalafileed soola ja pipraga. Keera rulli ja tõsta võiga määritud ahjuvormi. Piserda laimimahlaga. Raputa peale hakitud ürdid. Lõika tomatid kuubikuteks. Tõsta vormi kalale peale, raputa üle riivjuustuga. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.Kalorsus 226 kcal/portsjon

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee