Küpsetised

Mustikakeeks valge šokolaadiga 

Aet Trisberg, 8. august 2010, 19:39
Valge šokolaadi ja mustikate kooslus ning krõbe ja magus suhkrust pealispind mõjuvad lummavalt. Küpseta keeksi külmutatud mustikatest kindlasti ka talvel ja meenuta suvist mustikametsa!

Kogus: ühele

Koostisosad
1 tk Munakollane
3 tk Munavalge
1.5 dl rafineerimata roosuhkur
150 g mustikad
50 g valge šokolaad
3 tl maisitärklis
1 tk keskmine banaan
2 dl nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
100 g või
1 spl suureteraline Demerara roosuhkur

Valmistamine
Vahusta munavalged ja -kollane suhkruga korralikuks vahuks. Sulata või. Püreeri banaan kahvliga, haki šokolaad ja hüpita mustikaid maisitärklised (see säilitab mahla marja sees). Lisa vahustatud munadele jahuga segatud küpsetuspulber ja või ning sega tainas ühtlaseks. Lisa tainale ka mustikad, valge šokolaadi tükid ja püreeritud banaan. Kalla tainas keeksivormi ja raputa peale roosuhkur. Küpseta keeksi 175-kraadises ahjus umbes 1 tund.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee