Kasutajate retseptid

Tomatikaste 

Toidutare, 25. august 2004, 21:31

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg tomateid
1 kg õunu
2 suurt sibulat
3-4 küüslauguküünt
1/2 tl musta jahvatatud pipart
1/2 tl jahvatatud nelki
1-2 sl soola
2-3 sl suhkrut
1 sl 30% äädikat

Valmistamine
1. Haki kõik ained. 2. Lisa neile veidike vett ja 3. keeda pehmeks. 4. Aja kuumalt läbi sõela või kasuta köögikombaini. 5. Lisa maitseained. 6. Keeda veel vähemalt 10 minutit (võid keeta ka rohkem, sõltub sellest, kui vedelat või paksu kastet soovid). 7. Pane kuumalt steriliseeritud purkidese. Kaaneta kohe! Sobib kasutada ketðupina, kastmena pastaroogadele, pitsakattena, iga tomatit vajava toidu maitsestajana.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee