Tomatikaste
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 kg tomateid
1 kg õunu
2 suurt sibulat
3-4 küüslauguküünt
1/2 tl musta jahvatatud pipart
1/2 tl jahvatatud nelki
1-2 sl soola
2-3 sl suhkrut
1 sl 30% äädikat
Valmistamine
1. Haki kõik ained. 2. Lisa neile veidike vett ja 3. keeda pehmeks. 4. Aja kuumalt läbi sõela või kasuta köögikombaini. 5. Lisa maitseained. 6. Keeda veel vähemalt 10 minutit (võid keeta ka rohkem, sõltub sellest, kui vedelat või paksu kastet soovid). 7. Pane kuumalt steriliseeritud purkidese. Kaaneta kohe! Sobib kasutada ketðupina, kastmena pastaroogadele, pitsakattena, iga tomatit vajava toidu maitsestajana.
Kommentaarid (0)