Kasutajate retseptid
25. august 2004, 21:31

Tomatikaste

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg tomateid
1 kg õunu
2 suurt sibulat
3-4 küüslauguküünt
1/2 tl musta jahvatatud pipart
1/2 tl jahvatatud nelki
1-2 sl soola
2-3 sl suhkrut
1 sl 30% äädikat

Valmistamine
1. Haki kõik ained. 2. Lisa neile veidike vett ja 3. keeda pehmeks. 4. Aja kuumalt läbi sõela või kasuta köögikombaini. 5. Lisa maitseained. 6. Keeda veel vähemalt 10 minutit (võid keeta ka rohkem, sõltub sellest, kui vedelat või paksu kastet soovid). 7. Pane kuumalt steriliseeritud purkidese. Kaaneta kohe! Sobib kasutada ketðupina, kastmena pastaroogadele, pitsakattena, iga tomatit vajava toidu maitsestajana.