Kasutajate retseptid
21. august 2004, 15:14

Pannipirukas

Kogus: viiele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
Taigen:
3 dl piima
3 muna
1 1/2 kg riivitud kartuleid
50 g riivjuustu
2-3 küüslauguküünt
Täidis:
tuunikala ja seeni
või
õhukesi porrurõngaid ja salaami vm vorsti
või
maitsestatud hakklihasegu, millele võib lisada ka aedvilju
Pinnale:
riivjuustu

Valmistamine
1. Laota taigen ahjuplaadile ja küpseta 15 min 220kraadises ahjus. 2. Pane sobiv täidis peale ja kata see õhukeste tomativiilude või hakitud tomatiga. Puista üle riivjuustuga. 3. Küpseta 15-20 min, kuni taigen on hüübinud ja pind pruunistunud. 4. Veidi jahtunud pirukale puista peale peenestatud basiilikut ja pipart.