Linnuliha retseptid

Siidrikana 

Rain Käärst, 14. veebruar 2011, 07:07
SiidrikanaFoto: Priit Palomets
Siidrimarinaad annab kanale mõnusa maitse ja pehmuse, lisaks on rooga lihtne valmistada.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Kanafilee
MARINAAD
2.5 dl Siider
1 sl Õunaäädikas
1 tk Sibul (hakitud)
1 tl Küüslauk (hakitud)
Purustatud pipar (näpuotsaga)

Valmistamine
1. Sega kausis marinaadiained ja pane sellesse broilerifilee, lase külmkapis 1–2 tundi seista. Võta välja ja hoia 15 minutit toatemperatuuril, seejärel küpseta grillil. 2. Teine võimalus on kanafilee pannil mõlemalt poolt õli-võisegus pruunistada ja siis 15-20 minutiks 180-kraadisesse ahju järelküpsema tõsta. 3. Serveeri siidrikana keedetud jasmiiniriisi ja köögiviljasalatiga. Näiteks tomatist ja rohelistest ubadest. Aseta lauale soola- ja pipraveskid, et igaüks saaks ise kanale maitset juurde lisada. Soola lisamine alles serveerimisel hoiab liha mahlasema.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee