Linnuliha retseptid

Pannkoogid kanasalatiga 

Angelica Udeküll, 26. juuni 2009, 09:02
Pannkoogid kanasalatiga Daisy Lappard
Toorjuustu võid asendada riivjuustu ja majoneesiga. Ahjus ei tasu pannkooke siiski enam üle soojendada, sest ahjus soojendamiseks sobivad puhtamad maitsed.

Kogus: kahele

Koostisosad
200 g suitsukana
1 tk Tomat
2 sl Toorjuust
1 tk Pirn
Peterselli

Valmistamine
1.  Eemalda suitsukanalt nahk ja seejärel kondi küljest liha. Haki liha kuubikuteks.2.  Eemalda tomatilt seemned ja haki viljaliha kuubikuteks. 3.  Koori ka pirn ja lõika kuubikuteks. 4.  Sega omavahel toorjuust, liha ning tomat ja pirn. Haki juurde petersell.5.  Laota täidis pikliku kuhjana pannkoogile ja keera see rulli. # Pirni asemele sobib ka värske õun, kuigi pirn annab täidisele rohkem maitset ja teeb selle õunast mahlasemaks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee