Taimetoidu retseptid

Sibulasupp tofukuubikutega 

Maire Suitsu, 30. september 2008, 07:48
Sibulasupp tofukuubikutegaFoto: Jaan Heinmaa
Tervislik supp tofuga

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Sibul
Õli 5sl + vesi 5sl
1 l Vesi
3 tk Kanapuljongikuubik
Purustatud must pipar
1 pakk (200g) Tofukuubikud itaalia kastmes

Valmistamine
Poolita sibulad pikuti ja lõika seejärel õhukesteks poolrõngasteks. Hauta õli ja vee segus madalal kuumusel pehmeks, milleks varu aega ja kannatust umbes 15 minutit. Väldi sibulasegu pruunistumist! Kui mass on ühtlaselt pehme ja isuäratavalt kuldkollane, lisa vesi ja pudendatud leemekuubikud ning hauta madalal kuumusel umbes 10 minutit. Maitsesta supp pipraga, lisa tofukuubikud ja hoia veel 5 minutit keemistemperatuuri lähedal.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee