Sibulasupp tofukuubikutegaFoto: Jaan Heinmaa
30. september 2008, 07:48
Sibulasupp tofukuubikutega
Tervislik supp tofuga
Kogus: ühele
Koostisosad
1 kg Sibul
Õli 5sl + vesi 5sl
1 l Vesi
3 tk Kanapuljongikuubik
Purustatud must pipar
1 pakk (200g) Tofukuubikud itaalia kastmes
Valmistamine
Poolita sibulad pikuti ja lõika seejärel õhukesteks poolrõngasteks. Hauta õli ja vee segus madalal kuumusel pehmeks, milleks varu aega ja kannatust umbes 15 minutit. Väldi sibulasegu pruunistumist! Kui mass on ühtlaselt pehme ja isuäratavalt kuldkollane, lisa vesi ja pudendatud leemekuubikud ning hauta madalal kuumusel umbes 10 minutit. Maitsesta supp pipraga, lisa tofukuubikud ja hoia veel 5 minutit keemistemperatuuri lähedal.
Kommentaarid (0)