Õhtusöögi retseptid

Seene-vormiroog 

Toidutare, 22. september 2008, 19:38
Seene-vormiroogFoto: Jaan Heinmaa
Valmista seenevorm suvel-sügisel kindlasti värsketest metsaseentest. Tee roog ühte suurde ahjuvormi või väikestesse portsjonvormidesse.

Kogus: neljale

Koostisosad
150 g Peekon
2 sl Sibul
500 g Seened (näit. kukeseened, austerservikud)
250 g Hapukoor
Aroomisool
Sidrunipipar
200 g Riivjuust
0.5 tk Röstsai

Valmistamine
Pruunista pannil ribastatud peekon ja hakitud sibulad. Lisa tükeldatud seened ja kuumuta kõik korralikult läbi. Lisa ka hapukoor ning sega, maitsesta aroomisoola ja sidrunipipraga.Lõika sai kuubikuteks ja pane võitatud vormi. Laota peale seenesegu ning puista üle riivitud juustuga. Küpseta 200° juures 15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee