Seene-kana-vokiroog
Kogus: ühele
Koostisosad
300 g Kanafilee
1 tk Punane paprika
3 -4 dl Tükeldatud seened (näit. puravikud)
1 tk Porrulauk
2 tk Väiksed suvikõrvitsad
3 küünt Küüslauk
2 sl Õli
2 sl Sidrunimahl
2 sl Sojakaste
2 tl Fariinsuhkur
4 dl Rõõsk koor 10%
Valmistamine
Kuumuta õli wok-pannil. Viiluta porru, kanafilee ja paprika. Kuumuta kõrgel kuumusel pidevalt segades kanaribasid, lisa porru, seened ja paprikaribad. Hetke pärast lisa pidevalt segades tükeldatud suvikõrvitsad. Maitsesta küüslaugu, sidrunimahla, sojakastme ja suhkruga. Vala peale rõõsk koor ja jäta madalale kuumusele (soovitavalt kaane alla) 10-15 minutiks hauduma. Maitsesta ja serveeri keedetud riisiga.
Kommentaarid (0)