Suvikõrvitsakotletid kanalihaga
Kogus: kahele
Koostisosad
400 g Suvikõrvits (riivitud)
1 tl Sool
1 tk Muna
1 tk Munakollane
4 sl nisujahu
100 g Feta juust
4 sl Õli
1 kl hakitud petersell
KASTE
0.5 kl Roheline sibul ja till
250 g Maitsestamata jogurt
sool, pipar
LISAND
200 g Ahjukana kintsuliha
Valmistamine
1. Sega riivitud suvikõrvits soolaga ja lase umbes kümme minutit seista.2. Aseta seejärel mass sõelale ja pressi üleliigne vesi välja.3. Lisa massi hulk muna, jahu ja fetajuust ning sega korralikult. Maitsesta värske peterselliga.4. Kuumuta pannil õli ja tõsta mass lusikaga pannile. Prae madalal kuumusel mõlemalt poolt.5. Lisandiks küpseta ahjus küpsetuskotis kanakintsud ja valmista juurde jogurtikaste. Selleks sega hakitud sibul ja till jogurtiga ning maitsesta soola ja pipraga.Kotlette võid ka ahjus küpsetada – aseta tainas lusikaga paberiga kaetud plaadile ja küpseta 185 kraadi juures umbes viis minutit.Kui tainas jääb liiga vedel, lisa veidi rohkem jahu.
Kommentaarid (0)