Tuunikalatort krevettidega
Kogus: ühele
Koostisosad
2 pakki Röstsai
2 tk Tuunikalakonserv (a 180g)
3 tk Keedetud muna
2 dl Majonees
1.5 dl Hapukoor
1.5 sl Tšillikaste
1.5 sl Sinep (mahe)
1.5 sl Sidrunimahl
1 tl Sool
KATTEKS
0.5 dl Majonees
1 dl Hapukoor
KAUNISTAMISEKS
Koorimata krevetid
2 tk Keedetud muna
Sidruniviile
värsket tilli
Valmistamine
Sega nõrutatud ja tükeldatud tuunikala, hakitud munad, majonees ja hapukoor. Maitsesta tšillikastme, sinepi, sidrunimahla ja soolaga. Lõika saiaviiludelt ääred. Lao 3–4 saiaviilu ritta ja kata tuunikalaseguga. Korda sama nii, et saad 4 kihti täidist ja 5 kihti saia. Pealmiseks kihiks jääb sai. Kata tort toidukilega ja pane vajutuse all järgmise päevani külma. Enne serveerimist sega majonees hapukoorega ja kata tort seguga.Kaunista.Kogustest saab 8 tükki torti.
Kommentaarid (0)