Kalatoitude retseptid

Tuunikalatort krevettidega 

Toidutare, 12. september 2008, 13:22
Tuunikalatort krevettidegaFoto: Jaan Heinmaa
Imemaitsev kalatort, milles võid soovi korral lisada krevette ka tuunikalatäidisele.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 pakki Röstsai
2 tk Tuunikalakonserv (a 180g)
3 tk Keedetud muna
2 dl Majonees
1.5 dl Hapukoor
1.5 sl Tšillikaste
1.5 sl Sinep (mahe)
1.5 sl Sidrunimahl
1 tl Sool
KATTEKS
0.5 dl Majonees
1 dl Hapukoor
KAUNISTAMISEKS
Koorimata krevetid
2 tk Keedetud muna
Sidruniviile
värsket tilli

Valmistamine
Sega nõrutatud ja tükeldatud tuunikala, hakitud munad, majonees ja hapukoor. Maitsesta tšillikastme, sinepi, sidrunimah­la ja soolaga. Lõika saiaviiludelt ää­red. Lao 3–4 saiaviilu ritta ja kata tuunikalaseguga. Korda sama nii, et saad 4 kih­ti täidist ja 5 kih­ti saia. Pealmiseks kihiks jääb sai. Kata tort toidukilega ja pane vajutuse all järgmise päevani külma. Enne serveerimist sega majonees hapukoorega ja kata tort seguga.Kaunista.Kogustest saab 8 tükki torti.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee