Taimetoidu retseptid

Aurutatud brokoli küüslaugu, palsamiäädika ja Parmesaniga 

Angeelika Kang, 12. september 2008, 07:35
Aurutatud brokoli küüslaugu, palsamiäädika ja ParmesanigaFoto: Jaan Heinmaa
Kiire ja lihtne itaaliapärane köögiviljaroog, mis valmib minutitega. Võimalusel kasuta head ja kvaliteetset palsamiäädikat.

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g Spargelkapsas ehk brokoli
2 sl Õli
2 küünt Küüslauk
Sool
Must pipar
2 sl Palsamiäädikas
25 g Parmesani v. muud kõvat juustu

Valmistamine
Lõika brokoli õisikuteks, auruta 5 minutit ja nõruta. Kuumuta pannil õli,lisa hakitud küüslauk ja kuumuta hetke. Lisa brokoli ja prae pidevalt segades umbes minuti jagu. Maitsesta soola ja pipraga. Nirista peale palsamiäädikas ja serveeri kohe Parmesani juustu laastudega.Sobib nii iseseisvaks toiduks kui ka suviste grillroogade lisandiks.