Eesti köök

Hakkliha-kapsapada odratangudega 

Toidutare, 13. august 2012, 06:19
Hakkliha-kapsapada odratangudegaFoto: Jaan Heinmaa
Hakkliha-kapsapada on alati olnud eestlaste lemmikhautis. Meie panime siia hulka odratangu, mistõttu on roog toitvam, kuid ka valmib aeglasemalt.

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Valge peakapsas
2 tk Porgand
2 tk sibul
1 sl õli
1 tl Majoraan
5 dl köögiviljapuljong
5 tera pipar
0.5 dl odratang
250 g hakkliha
sool, pipar

Valmistamine
Lõika kapsas õhukesteks ribadeks, tükelda kooritud porgandid ja sibulad. Pruunista köögiviljad poti põhjas õlis madalal kuumusel, maitsesta majoraaniga. Lisa puljong, pipraterad ja odratangud ning hauta väiksel tulel 40–50 minutit. (Kui tarvis, lisa hautamise ajal vett.) Pruunista samal ajal pannil hakkliha, tõsta see köögiviljadele ja sega läbi. Maitsesta valmis rooga vajadusel veel soola-pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee