Linnuliha retseptid

Kalkunistrooganov ürdiriisiga 

Toidutare, 27. november 2009, 10:49
Kalkunistrooganov ürdiriisigaFoto: Jaan Heinmaa
Kerge ja väherasvane kalkuniliha sobib hästi asendama rasvasemaid lihasorte.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
25 minutit

Koostisosad
2 dl riis
1 sl oliiviõli
1 tk väike sibul
700 g Kalkunifilee
200 g Šampinjonid
2 dl Rõõsk koor
1 dl valge vein või kanapuljong
1 tl sool
0.25 tl must pipar
0.25 tl Paprika (jahvatatud)
1 sl hakitud till
1 sl hakitud petersell

Valmistamine
Pane riis keema. Kuumuta pannil õli ja pruunista hakitud sibulat 1–2 minutit. Lisa ribadeks lõigatud kalkuniliha ning pruunista helepruuni värvuseni. Sega hulka viilutatud seened ja kuumuta veel paar minutit. Lisa kohvikoor ja vein (või puljong), maitsesta soola, pipra ja paprikapulbriga.Alanda kuumust ning hauta aeg-ajalt segades 8–10 minutit. Nõruta pehmeks keenud riis ning sega hulka hakitud till ja petersell, maitsesta soolaga. Serveeri kalkunistrooganovi koos ürdiriisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee