Lihatoidu retseptid

Toorvorstikeste-oapada 

Pille Enden, 19. oktoober 2010, 06:31
Toorvorstikeste-oapada Jaan Heinmaa
Maitserikas ja toitev pajaroog valmib kiirelt ja kergelt ning sobib hästi riisi kõrvale.

Kogus: neljale

Koostisosad
300 g lambasooles toorvorstid
1 tk paprika
400 g Purustatud tomatid
400 g punased küpsetatud oad tomatikastmes
1 sl Paprika (jahvatatud)
1 sl Liha üldmaitseaine
sool, pipar

Valmistamine
Puhasta ja tükelda paprika. Pruunista toorvorstid pannil ning prae sealsamas läbi ka paprika. Vala potti tomati- ja oakonserv, lisa maitseained ja kuumuta keemiseni. Lõika praetud vorstikesed 4–5 cm pikkusteks juppideks, lisa koos paprikaga potti. Kuumuta kõike koos veel 3–4 minutit.Serveeri kohe koos riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee