Küpsetised

Šokolaadimuffinid peediga 

Eva Palu, 2. november 2009, 12:05
Šokolaadimuffinid peedigaFoto: Eva Palu
Peediselt punakad ja pehmed muffinid. Kui oled suur šokolaadisõber, võid tainasse veel lisaks šokolaaditükke hakkida.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g või
1 dl suhkur
60 g Tume šokolaad
2 tk muna
400 g riivitud keedupeet
3.5 dl jahu
1 tl Küpsetuspulber
0.25 tl sool
0.5 tl Kaneel (jahvatatud)
0.25 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)

Valmistamine
Vahusta 100 g toasooja võid suhkruga, lisa ükshaaval munad. Sulata šokolaad ja ülejäänud või ettevaatlikult pliidil. Jahuta pisut ja lisa või-muna segule. Lisa peet (nõruta sellest eelnevalt üleliigne vesi välja). Sega omavahel kuivained ja lisa tainale. Tõsta muffinivormidesse ja küpseta 180-kraadises ahjus 25-30 minutit. Kontrolli küpsust puutiku abiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee