Salati retseptid

Küüslaugune salat 

Angelica Udeküll, 25. märts 2010, 09:13
Küüslaugune salat Daisy Lappard
Kasuta kerges õlimarinaadis küüslaukusid, mis pole nii terava maitsega. Enne salatisse lisamist maitse küüslauku, et kontrollida selle vängust.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 peotäis roheline salat
3 küünt marineeritud küüslauk
50 g melon
30 g vinnutatud liha
30 g Mozzarella
1 tl palsamiäädika kreem
8 KÜÜSLAUGUSAIA
1 tk piklik sai
2 küünt Küüslauk
30 g või

Valmistamine
1.  Rebi salatilehed taldrikule2.  Viiluta marineeritud küüslauk õhukeseks.3.  Tõmba meloni viljalihast kuulid.4.  Kuhja kõik komponendid taldrikule, peale rebi mozzarella’st juusturibad ja lisa lihaviilud.5.  Tilguta peale palsamiäädika kreemi.6.  Serveeri salatit küüslaugusaiakestega. Selleks haki küüslauk või sisse ja pintselda saiad küüslauguvõiga kokku. Küpseta 180 kraadi juures kuldpruuniks (u 7 minutit). # Küüslaugusaiade tegemise juures vaata, et saiad ei oleks liiga kõrge kuumuse käes. Küüslauk kipub kõrgel kuumusel ära kõrbema, muutudes nii mõrkjaks. # Melonist saad dekoratiivsed kuulid, kasutades spetsiaalset meloninuga, mida müüakse ka Pariisi kartuli noa nimetuse all. Nuga on müügil täiesti tavalistes hästi varustatud toidupoodides.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee