Õhtusöögi retseptid

Koorene kartuli-küüslauguvorm 

Angelica Udeküll, 28. aprill 2010, 07:04
Koorene kartuli-küüslauguvorm Daisy Lappard
Serveeri lisandina kala või liha kõrvale, vorm sobib hästi näiteks kõrvaloleva ahjuprae juurde.

Kogus: kuuele

Koostisosad
600 g Kartulid
5 küünt Küüslauk
3 dl Rõõsk koor 10%
25 g või
sool, pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
Tüümian

Valmistamine
1.  Koori kartulid ja küüslauk ning viiluta hästi õhukesteks viiludeks. Aseta kartulid külma vette likku, et tärklis eemalduks. Kurna korralikult.2.  Määri ahjuvorm võiga kokku ja lao esimese kihina põhja kartuliviilud,3.  Kihile kartulitele puista küüslauguviilud, tüümian, sool-pipar, tüümian, siis taas kartulid ja maitseained ning nii mitu korda.4.  Vala kartulid üle kohvikoorega.5.  Laota kõige peale väikeseid võitükikesi ja küpseta 180 kraadi juures kuni 45 minutit.# Kihtide vahele sobib lisada ka basiilikut ja päikesekuivatatud tomateid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee