Koorene kartuli-küüslauguvorm
Kogus: kuuele
Koostisosad
600 g Kartulid
5 küünt Küüslauk
3 dl Rõõsk koor 10%
25 g või
sool, pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
Tüümian
Valmistamine
1. Koori kartulid ja küüslauk ning viiluta hästi õhukesteks viiludeks. Aseta kartulid külma vette likku, et tärklis eemalduks. Kurna korralikult.2. Määri ahjuvorm võiga kokku ja lao esimese kihina põhja kartuliviilud,3. Kihile kartulitele puista küüslauguviilud, tüümian, sool-pipar, tüümian, siis taas kartulid ja maitseained ning nii mitu korda.4. Vala kartulid üle kohvikoorega.5. Laota kõige peale väikeseid võitükikesi ja küpseta 180 kraadi juures kuni 45 minutit.# Kihtide vahele sobib lisada ka basiilikut ja päikesekuivatatud tomateid.
Kommentaarid (0)