29. oktoober 2009, 09:38
Odratanguvorm kanaga
Võrratust odratanguhautisest enam lihtsamat rooga pole olemas. Valmista see küpsetuskotis, nii jääb ahi puhtaks ja toit mahlane.
Kogus: neljale
Koostisosad
4 tk broileri poolkoivad
400 g (või broileri kintsuliha)
4 dl odratang
2 tk Porgand
0.5 tk Porrulauk
1 tk punane paprika
1 tk kollane paprika
8 dl Kanapuljong
1 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Tšillipulber
Valmistamine
Tükelda porgandid, porru ja paprikad. Sega puljong, paprikapulber ja tšillipulber. Pane küpsetuskotti odratangud, puljong ja kõik ülejäänud ained. Sule kott ning loksuta kergelt läbi. Aseta ahjupannile ning koti ülemisse otsa väike õhuauguke. Küpseta 200-kraadises ahjus 1 tund.
Kommentaarid (0)