Linnuliha retseptid

Odratanguvorm kanaga 

Pille Enden, 29. oktoober 2009, 09:38
Võrratust odratanguhautisest enam lihtsamat rooga pole olemas. Valmista see küpsetuskotis, nii jääb ahi puhtaks ja toit mahlane.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk broileri poolkoivad
400 g (või broileri kintsuliha)
4 dl odratang
2 tk Porgand
0.5 tk Porrulauk
1 tk punane paprika
1 tk kollane paprika
8 dl Kanapuljong
1 tl Paprika (jahvatatud)
0.5 tl Tšillipulber

Valmistamine
Tükelda porgandid, porru ja paprikad. Sega puljong, paprikapulber ja tšillipulber. Pane küpsetuskotti odratangud, puljong ja kõik ülejäänud ained. Sule kott ning loksuta kergelt läbi. Aseta ahjupannile ning koti ülemisse otsa väike õhuauguke. Küpseta 200-kraadises ahjus 1 tund.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee