Grillitud graavlõhe kalamarjakastmega
Kogus: neljale
Koostisosad
600 g värske lõhefilee
2 sl meresool
1 tl suhkur
1 kimp hakitud till
1 dl Konjak
purustatud must pipar
KALAMARJAKASTE
100 g punane kalamari
1 dl hapukoor
0.5 dl majonees
1 tk sidrunist pressitud mahl
2 tk hakitud punane või šalottsibul
Valmistamine
1. Pane lõhefilee vaagnale. Sega suhkur, sool ja pipar ning maitsesta lõhefilee. Vala üle konjakiga ja raputa peale hakitud till. Keera kala fooliumisse ja jäta ööpäevaks maitsestuma.2. Lõika kalafilee neljaks. Grilli alguses kala nahapool, nahk peab küpsema rabedaks. Keera kala ümber ja küpseta veel mõni minut.3. Sega kastmeained kausis. Vajadusel maitsesta valge pipra ja soolaga.4. Tõsta filee taldrikule ja kaunista rabeda kalanahaga.Serveeri kõrvale kaste.
Kommentaarid (0)