Kalatoitude retseptid

Lõhe kuumal taldrikul 

Harri Ilves, 30. detsember 2009, 09:05
Lõhe kuumal taldrikul Jaan Heinmaa
Hämmastavalt lihtsalt valmiv kalaroog

Kogus: neljale

Koostisosad
500 g Lõhe
1 tl hakitud murulauk
2 sl hakitud till
2 sl või
sool, pipar
sidrunit

Valmistamine
1. Lõika kalafileest õhukesed viilud.2. Sega hakitud maitseroheline ja sulata või.3. Kuumuta taldrik 100-kraadises ahjus.4. Võta taldrik ahjust. Aseta kalaviilud kuumale taldrikule, nii et kogu taldrik oleks kaetud. Raputa kalale maitserohelist ja vala üle sulatatud võiga. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga.5. Serveeri kohe värske salati ja sidruniga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee