Linnuliha retseptid

Juustu-kanarullid 

Toidutare, 26. oktoober 2009, 09:09
Juustu, spinati ja kanalihaga täidetud rullid küpsevad tomatikastmes mõnusalt mahlaseks. Serveeri kõrvale värsket salatit või kuuma keedetud riisi.

Kogus: kuuele

Koostisosad
2 tk grillitud broilerikoib
6 tk Lasanjeplaadid
2 -3 dl meelepärane maitsestatud tomatikaste
1 dl vesi
1 pott värske spinat
150 g Riivjuust
must pipar

Valmistamine
Eralda kanaliha luudelt ja tükelda. Keeda lasanjeplaate ükshaaval rohkes soolakas vees kuhu on pandud ka törts õli; igaühte 3-4 minutit. Tõsta plaadid kohe külma vette. Kui mõni neist murdub, ära ehmu, vormis läheb rullidele riivjuust pealee ja katkine koht ei paista välja. Võta pastaplaat veest, laota lauale ja kata õhukese kihi tomatikastmega. Lõika kääridega värskeid spinatilehetükke peale. Seejärel pane mõned kanatükid, riivjuustu ja pipart. Keera rulli ning tõsta madala äärega ahjuvormi, liitekoht allpool, Toimi samuti ka teiste pastaplaatidega. Sega ülejäänud tomatikaste veega ja vala vormi. Puista peale ülejäänud riivjuust. Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee