Tatravorm hakkliha ja punapeediga
Kogus: neljale
Koostisosad
2.5 dl tatrahelbed
0.5 l vesi
200 g hakkliha
1 tk sibul
200 g keedetud punapeet
200 g hapukoor
hakitud petersell
100 g Riivjuust
Valmistamine
1. Keeda tatrahelbeid soolaga maitsestatud vees kolm minutit ja jäta need siis kaane all seisma.
2. Haki sibul ja prae koos hakklihaga pannil. Maitsesta õrnalt soola ja pipraga.
3. Valmista hakklihakaste, lisades pannile hapukoore. Kuumuta läbi ja haki sisse värske petersell. Maitse ja lisa vajadusel soola.
4. Viiluta peet õhukesteks ketasteks.
5. Määri ahjuvormi põhi võiga, suru selle põhja paisunud tatramass, selle peale aseta peediviilud ja kõige peale vala hakklihakaste.
6. Kata vorm riivitud juustuga ja küpseta 200 kraadi juures umbes 25 minutit.
SOOVITUS:
Eelista rasvasemat juustu, mis ei muutu ahjus puiseks.
Kommentaarid (0)