Kogus: ühele
Koostisosad
1 peotäis roheline salat
50 g Peekon
50 g keedetud tatar
20 g Seened
20 g Sibul
2 sl Hapukoor
till
Valmistamine
1. Keeda tatar.
2. Viiluta peekoniribad ja haki seened ning sibul.
3. Prae pannil eraldi peekon, seened võid praadida koos sibulaga.
4. Rebi taldrikule salatilehed, puista peale keedetud tatar ja praetud peekon, seened ja sibul.
5. Kastmeks sega 10% hapukoore sisse hakitud tilli ja maitsesta soolaga.
6. Serveeri kaste salati kõrval.
# Mugavust armastavale koduperenaisele on müügil ka keedukottides tatar – tatar on puhtam kui lahtiselt ostes. Neid kasutades uuri kindlasti keetmisaega pakendil.
# Eelista suitsupeekonit, selle maitse on intensiivne. Lihalisandina võid tegelikult lisada igasugust sinki, sobivad ka sea- ja kanaliha.
Kommentaarid (0)