Lõunasöögi retseptid

Tatrasalat peekoniga 

Angelica Udeküll, 4. juuni 2010, 06:34
Tatrasalat peekoniga Daisy Lappard
Eelista suitsupeekonit, selle maitse on intensiivne. Lihalisandina võid tegelikult lisada igasugust sinki, sobivad ka sea- ja kanaliha.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 peotäis roheline salat
50 g Peekon
50 g keedetud tatar
20 g Seened
20 g Sibul
2 sl Hapukoor
till

Valmistamine
1.  Keeda tatar.
2.  Viiluta peekoniribad ja haki seened ning sibul.
3.  Prae pannil eraldi peekon, seened võid praadida koos sibulaga.
4.  Rebi taldrikule salatilehed, puista peale keedetud tatar ja praetud peekon, seened ja sibul.
5.  Kastmeks sega 10% hapukoore sisse hakitud tilli ja maitsesta soolaga.
6.  Serveeri kaste salati kõrval.
# Mugavust armastavale koduperenaisele on müügil ka keedukottides tatar – tatar on puhtam kui lahtiselt ostes. Neid kasutades uuri kindlasti keetmisaega pakendil.
# Eelista suitsupeekonit, selle maitse on intensiivne. Lihalisandina võid tegelikult lisada igasugust sinki, sobivad ka sea- ja kanaliha.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee