Linnuliha retseptid

Kana-šokolaadihautis 

Rain Käärst, 19. oktoober 2009, 09:42
Kokasaate "Head isu" retsept 17.10.2009

Kogus: ühele

Koostisosad
4 tk Kanafilee
1 tk Paprika
1 tk Tšillipipar
3 tk Tomat
2 tk keskmine sibul
6 küünt Küüslauk
4 sl Seesamiseemned
5 sl hakitud mandlilaastud
50 g maapähklivõi
1 tass Saiakuubikud
2 dl Kanapuljong
100 g Tume šokolaad
0.25 tl Kaneel (jahvatatud)
1 tl pune
sool, must pipar
õli praadimiseks

Valmistamine
Haki sibul, paprika, tomat, tšillipipar ja küüslauk. Kuumuta pann ja prae kergelt ürdid ja maitseained (seesamiseemned, tšillipipar, mandlilaastud, kaneel, pune). Lisa õli, sibul, küüslauk, paprika, maapähklivõi, Ela saia kuubikud, tšilli ja tomat. Prae kergelt. Nüüd püreesta. Lisa kanapuljong, sool ja pipar ning lase keema. Võta tulelt ja sega sisse šokolaad. Pruunista pannil kanafilee. Lisa kaste kanafileele ja pane ahju 165 kraadi 20-30 minutiks või kuni kanafilee on korralikult läbiküpsenud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee