Lõunasöögi retseptid

Röstitud kõrvitsa ja feta salat 

Toidutare, 14. oktoober 2009, 20:56
Kerge tsitrulise kastmega salat, mille pehmeks röstitud kõrvitsale lisab särtsu fetajuust ja toiteväärtust röstitud seemned.

Kogus: neljale

Koostisosad
600 g Kõrvits
2 sl Oliiviõli
sool, must pipar
värske tüümian
0.5 tk Apelsinist pressitud mahl
2 tl punaveiniäädikas
1 sl seemneid (kõrvits, lina, päevalill)
100 g spinatilehed
1 sl või
50 g Feta juust

Valmistamine
Tükelda kõrvits õhukesteks viiludeks, määri õli ja soola-pipraga ning puista peale hakitud tüümiani. Rösti 225-kraadises ahjus 20-30 minutit. Sega apelsinimahl ja äädikas kastmeks. Rösti seemneid kuival pannil. Kuumuta spinatilehed kergelt võis läbi. Sega kaste kõrvitsa ja spinatiga. Raputa peale seemned. Tõsta peale fetajuust.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee