Küpsetised

Parmesaniküpsised 

Angelica Udeküll, 6. oktoober 2009, 12:08
Parmesaniküpsised Daisy Lappard
Munavalgekrõbinates sobib kasutada vaid väga kõva juustu, tavalise riivitud juustuga samasugust tulemust ei saa. Ära kasuta küpsistes pulbriks jahvatatud parmesani-laadset toodet, vaid riivi juust värskena.

Kogus: ühele

Koostisosad
80 g Parmesan v. muu kõva juust
1 sl nisujahu
1 tk munavalge

Valmistamine
1.  Vahusta munavalge kõvaks vahuks.
2.  Riivi parmesan.
3.  Sega riivitud juust jahuga ja siis ettevaatlikult munavahuga.
4.  Tõsta teelusikaga küpsetusplaadile tainapätsikesed ja vajuta tasaseks.
5.  Küpseta 180 kraadi juures 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee