Kiudainerikkad toidud

Vürtsikangid ehk vürtsiküpsised 

Angelica Udeküll, 6. oktoober 2009, 12:08
Vürtsikangid Daisy Lappard
Pasta Rosso asemel võid taina hulka lisada kõikvõimalikke ürte ja vürtse, mis meelepärased tunduvad. Võid kasutada ka erinevaid maitseainesegusid – nii Vahemere piirkonnast kui ka eksootilisematest paikadest.

Koostisosad
150 g nisujahu
1 tl suhkur
0.5 tl sool
8 g Pasta Rosso maitseainesegu
60 g või
2 sl piim
1 sl Seesamiseemned
1 tk muna

Valmistamine
1.  Sega jahu maitseainetega.
2.  Lõika jahusegu hulka külm või ja lisa piim.
3.  Sõtku tainas käsitsi läbi.
4.  Aseta tainas umbes 30 minutiks külma tahenema.
5.  Rulli tainas lauale umbes sentimeetripaksuselt.
6.  Lõika tainas kangideks, pintselda pealt munaga ja puista peale seesamiseemneid.
7.  Küpseta 210 kraadi juures 15 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee