Küpsetised

Köömnekeerud 

Angelica Udeküll, 6. oktoober 2009, 13:52
KöömnekeerudFoto: Daisy Lappard
Soola kogus sõltub soola tüübist. Kõige parem on helvessool, kivisool või mõni gurmeesool. Võimalusel kasuta veskis olevaid soolasid ja pigem väldi tavalist peensoola.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g Lehttainas
1 tk muna
sool
4 g Köömned

Valmistamine
1.  Rulli tainas laua peal lahti.2.  Klopi muna ja määri sellega taina pealispind.3.  Puista peale sool ja köömned.4.  Lõika tainast sentimeetrilaiused ribad ja rulli need keerdu.5.  Küpseta 220 kraadi juures kümme minutit.Kogus 30 tk.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee