Küpsetised

Peedi-šokolaadikeeks 

Pille Enden, 6. oktoober 2009, 09:34
Peedi-šokolaadikeeks Pille Enden
Tume ja mahlane rohke šokolaadiga keeks on iga magusasõbra unistus. Valmistamise hõlbustamiseks võib tahvelšokolaadi asemel kasutada šokolaadihelbeid (näiteks Vahine).

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Valmistamisaeg 25 minutit + 1 tund ahjus

Koostisosad
200 g keedupeet
pisut soola
3 -3.5 dl jahu
2 dl kakaopulber
1 sl Küpsetuspulber
1 sl Vanill- või vanilliinsuhkur
3 dl suhkur
3 tk muna
2 dl õli
100 g Tume šokolaad

Valmistamine
Riivi peedid. Lisa natuke soola ja kõik ülejäänud komponendid (välja arvatud õli ja šokolaad) ning sega hästi läbi. Lisa õli ja hakitud šokolaad ning sega. Vala segu võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud keeksivormi. Küpseta 190-kraadises ahjus 1 tund. Lase jahtuda.Serveeri vahukoorega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee