Koostisosad
500 g Pärmilehttainas
TÄIDIS
500 g värske kapsas
1 tl sool
1 tl suhkur
hakitud till
2 tk keedetud muna
100 g kodujuust
100 g riivjuust
2 tk muna
100 g hapukoor
Valmistamine
Haki kapsas peeneks ja hauta väheses vees poolpehmeks. Maitsesta soola, suhkru ja hakitud tilliga ning nõruta sõelal kuivaks. Sega juurde hakitud munad ja kodujuust.
Rulli tainas kergelt jahusel laual laiali ning vooderda sellega 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ja servad. Aseta koogivormi servadesse fooliumiribad, nii et servad ei vajuks küpsemise ajal alla. Eelküpseta põhja 225-kraadises ahjus 10 minutit ja eemalda fooliumiribad.
Jaga kapsamass ühtlaselt tainale ja puista peale riivjuust. Sega munad ja hapukoor ning vala ühtlaselt täidisele. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.
NIPP:
Kui sulle meeldivad köömned, sega neid 1 tl jagu röstitult kapsamassi hulka.
Kommentaarid (0)