Tortide retseptid

Halvaa-küpsisetort hapukoorega 

Anna-Liisa Virkus, 4. märts 2010, 00:00
Tavalistest küpsistest saad veerand tunniga maitsva tordi. Ühe kihi vahele võid panna ka hapukat õuna- või kreegimoosi.

Koostisosad
3 pakki (a 180g) küpsised
500 g paksem hapukoor
200 g Halvaa
KAUNISTAMISEKS
maasikaid, viinamarju vms

Valmistamine
1. Lõika halvaa tükkideks. Tõsta hapukoor kaussi ja pudenda hulka halvaa (võimalikult väikeste tükkidena), sega ühtlaseks.
2. Lao serveerimisalusele kiht küpsiseid - soovitavalt 4x4 küpsist. Kata kolmandiku kreemiga.
3. Lao uus kiht küpsiseid ja taas kreemi. Seejärel pane kolmas kiht küpsiseid ja kata ülejäänud kreemiga. Jäta üheks ööks külmkappi, et küpsised jõuaksid läbi imbuda. Kaunista vahetult enne serveerimist.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee