Võileivade retseptid

Pidulik saiakate 

Toidutare, 3. märts 2010, 23:59
Pidulik saiakate 

Kogus: neljale

Koostisosad
60 g Külmsuitsulõhe
100 g krevetid soolvees
1 karp (250g) Merevaik
100 g Riivjuust
värske hakitud till

Valmistamine
Lõika külmsuitsulõhe väikesteks tükkideks. Nõruta krevetid ja tükelda ka need. Sega Merevaik krevettide ja lõhega, vormi saadud segust kausis lusikaga pall. Puista pool riivitud juustust kaussi pallile ning kummuta see teistpidi pihku. Riputa ka teisele poole juustu ning vormi pall ilusaks ümaraks. Aseta serveerimisalusele ja kaunista hakitud värske tilliga. Säilita vajadusel külmkapis toidukilesse pakitult.Serveeri ciabatta või pika saia viiludega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee